Tidsskriftet A

A

Tidsskriftet A er et studentdrevet tidsskrift om arkitektur og kunst. Vi er i hovedsak stasjonert i Trondheim og består av foto, kunst- og arkitekturstudenter, og gir ut fire trykte utgaver i året av høy kvalitet. Tidsskriftet distribueres til de tre arkitektutdanningene i Norge, NTNU, BAS og AHO, og til landskapsarkitekturstudiet ved NMBU. Tidsskriftet A har som mål å engasjere og starte diskusjoner hos studenter og andre med interesse for arkitektur og kunst.

A har røtter tilbake til 1962, da NTH-studentene Svein Hatløy og Lars Fasting opprettet bladet . Den gang, som nå, var bladet et fora for diskusjon rundt faget og fagdannelsen som skjer ved universitetet. Siden den tid har bladet fluktuert mellom eksistens og ikke-eksistens, til forrige inkarnasjon forsvant på 1990-tallet.

Tidsskriftet A startet som en idé om en blekke eller veggavis for ytring rundt faget, men ettersom mulighetene viste seg, grep redaksjonen dem og sluttresultatet er et fullverdig tidsskrift. Tidsskriftet A henter identiteten sin fra det tidligere bladet, men fremfor å være a, vil det heller stå på dets skuldre og nå høyere og bredere enn noen gang før.

Ønsker du å være med i Tidsskriftet A? Følg med på oppslag om opptak i løpet av høsten, eller ta kontakt med oss på mail.

Vi er for tiden på utkikk etter en layoutmedarbeider.

Vi kan nås på: post@tidsskrifteta.no

For mer informsjon, se våre nettsider: www.tidsskrifteta.no