DE FØRSTE UKENE

FØR DU TAR TUREN TIL TRONDHEIM

Etter at du har takket ja til plassen din er det en del praktiske ting som må ordnes. Hvis du ikke har søkt om lån og stipend fra Lånekassen er det på tide å gjøre det nå. Har du allerede søkt om støtte fra Lånekassen er det bare å logge inn på Studentweb, godkjenn utdanningsplanen din og betal semesteravgiften, du får ikke utbetalt penger fra Lånekassen før du har gjort det – de kommer garantert godt med de første ukene!

 

NÅR DU ER KOMMET FREM TIL BARTEBYEN

Kom gjerne innom Broderskabets stand på Stripa under kom-i-gang-dagen mandag 10. august, selv om oppmøte er helt frivillig. Her kan du spørre oss om fadderperioden, studiet eller andre ting du måtte lure på. I tillegg er denne dagen en fin mulighet for å skaffe seg adgangskort. Dette vil du trenge til alt, enten du skal skrive ut noe eller komme deg inn på Stripa for å tisse fordi køen på Skiboli er for lang under festene i fadderperioden!

Når du starter på arkitektstudiet vil du behøve en del nytt utstyr til alt som skal skje det første semesteret. Vi anbefaler deg å ta en titt på utstyrslisten til fakultetet for å se om du kan ta med deg noe hjemmefra. Det du ikke finner hjemme har vi ordnet gode tilbud på her oppe. En del av tingene kan la seg vente litt på, dere vil få beskjed fra lærerne om dette, men tegnepakken fra Akademika kan være lurt å kjøpe seg ganske raskt.

NTNU bruker Blackboard som plattform for informasjon mellom forelesere og studenter. Her vil all informasjon knyttet til arkitekturfagene bli lagt ut fra og med dag én, så det er like greit å lære seg det først som sist – følg med på Blackboard!