NY STUDENT?

Fadderprogammet 2020 finner du HER

Vil du blir arkitekt?

Masterstudiet i Arkitektur på NTNU er et 5-årig studium og kvalifiserer deg til tittelen master i arkitektur MNAL. NTNU, AHO og BAS er de tre utdanningsinstitusjonene i Norge som tilbyr arkitektstudiet, men NTNU (tidligere NTH) er Norges eldste og ble opprettet i september 1910. Linjeforeningen Arkitektstudentenes Broderskab ble stiftet 1.desember 1913.

Hvert år tar NTNU opp 75 nye håpefulle arkitektstudenter.

Arkitektstudenter er ikke som alle andre studenter… Arkitektstudiet blir etterhvert en livsstil. Dyktige veiledere og forelesere, interessant (og lite) pensum, oppfordring til mye selvstudium, opplæring i ulike arbeidsmetoder, utallige eksursjoner til utlandet, en god blanding av individuelt arbeid og gruppearbeid, samt et godt klassemiljø er nok noen av faktorene som er med på å utvikle lidenskapen til faget. Før du vet ordet av det har du skaffet deg briller med sort innfatning og går med skjerf – selv om sommeren.

Som tidligere nevnt blir det mange ekskursjoner både i inn- og utland. Det er minimum en ekskursjon i året. Workshops i inn- og utland er heller ikke uvanlig – både med skolen og på fritiden. Ellers blir man jo også anbefalt å dra på utveksling i 4.klasse.

For mer informasjon om oppbyggingen av studiet se på AB-fakultetets hjemmesider.

Lurer du på noe mer? Utforsk nettsiden vår da vel! Eller still oss spørsmålene du ikke finner svar på: post@broderskabet.no