Søk Arkitektur!

Husk å søke arkitektur innen fristen i kveld! Arkitektur på NTNU har et omfattende sosialt miljø. Du kan bli med på turgruppa, fotballaget, kor og mye mer! Dessuten har vi klart en heidundrende fadderperiode klar til når sosial avgrensing oppheves. Da blir det to uker med blant annet togafest, beach party og elvepadling!

IMG_20190824_161449

I løpet av de fem årene du går her vil du ikke bare få venner for livet, men også lære masse spennende om arktiektur. Alle klassene har sin egen tegnesal der studentene jobber. Det er mye gruppearbeid, og fokus på å lære ved å teste ut. Allerede på høsten i førsteklasse får du lov til å bygge en konstruksjon du har vært med på å tegne, og nyte synet av at folk bruker nettopp noe du har laget!

Og ikke vær redd for at du ikke er flink nok til å tegne. Det lærer du etterhvert, både for hånd og på pc.

Så hva venter du på? Søk arkitektur da vel!