Vårsemesteret 2018

Kjære studenter!

Et nytt semester er godt i gang, og Broderskabet ønsker å bidra til å gjøre våren kjempegøy for alle studentene ved vårt fakultet. Undergruppene er i full sving med å planlegge aktiviteter for tiden fremover, og Blæstemester arbeider med å lage en plakat med oversikt over alle viktige datoer. Den kommer opp på veggene nå i februar, så se etter den!

Blant aktivitetene som er planlagt finner vi blant annet Quiz, Pokerkveld og fester i regi av Arrkom, Tur til Oppdal med ArkitekTUR , Vårkonsert med Hoeychoret, Ølbrygging, Fotballkamper, A-Lanseringer og veiledninger med Arkitekthjelpen. I tillegg arbeider Connect for tiden med å få til Bedriftspresentasjoner (i tillegg til å lete etter flere sponsorer) og ikke minst blir det premiere på årets arkitektrevy, ”Prossessen – En strek i tegningen”, den 22. Februar. Det er mye å se fram til med andre ord!

2018 er også et Jubileumsår, og vårt kjære Broderskab fyller 105 år i desember. Det skal selvfølgelig feires, og det er nå opprettet et Jubileumsstyre som skal planlegge den store hendelsen. Jubileet vil finne sted på høsten. Etter hvert som vi nærmer oss vil det også være behov for flere hjelpere, så vi håper at mange har lyst til å bidra til å gjøre dette til et minneverdig jubileum!

Collegiet og undergruppestyrene har startet arbeidet med å skrive søknad til SIT, og håper å motta pengestøtte derfra som skal komme undergruppene til gode. Samtidig forlenger vi avtalene med våre gode sponsorer Afag og Graphisoft. Collegiet jobber også mye med å forbedre kommunikasjonen til medlemmene våre, noe ”Uke-mailen” skal bidra til. Denne mailen sendes ut hver søndag/mandag og forteller om hva som skjer den kommende uken. Dersom du ikke har mottatt ukemail er det mulig den har havnet i søppelposten. Følg da denne linken for å se hvordan problemet kan løses.

Så litt dårlige nyheter; før jul ble det lagt ut et dokument hvor man kunne skrive opp om man ønsket å kjøpe diverse Broderskabseffekter. Det var dessverre så liten oppslutning for dette at prisene ble alt for høye, så vi valgte derfor å avbryte bestillingen. Vi undersøker nå andre muligheter, og vi prøver å finne et tilbud vi tror våre medlemmer er interessert i. Mer oppdateringer om dette vil komme senere.

Helt til sist vil jeg informere om at Broderskabskontoret har fått tv og nintendo, og Collegiet inviterer til åpent kontor hver mandag! Kom, spill Mariocart, spis lunsj og kos dere Dersom noen har spørsmål eller henvendelser er det selvsagt bare å ta kontakt.

Vennlig hilsen fra Dominus og Collegiet