WORKSHOP SARAJEVO 2016

Som et samarbeid mellom arkitektstudentene ved NTNU, AFS (Sarajevo) og AFB (Banja Luka) vil det i løpet av sensommeren bli arrangert en internasjonal byggeworkshop i Sarajevo. Workshopen er initiert av studentorganisasjonene ved de tre skolene, og selve byggingen vil foregå i siste halvdel av august. Workshopen er en del av et forskningsprosjekt, og det er derfor satt av en del midler til både bygging, kost, losji og reise.

(Innlegget fortsetter under bildet)

IMG_0298

Arkitektstudentenes Broderskab er derfor på utkikk etter åtte engasjerte arkitektstudenter som ønsker å bidra til å skape midlertidige utstillingspaviljonger ved Fakultetet for Arkitektur i Sarajevo.  Studentene i Bosnia har svært liten kunnskap om praktisk bygging. Workshopen kommer derfor til å bli en arena for å lære av hverandre, lære mer om en annen tilnærming til arkitektur, og ikke minst til å knytte nye vennskapsbånd!

 

Det kommer til å bli en kickstart på prosjektet allerede i april, og workshopen baseres på bolker med arbeid frem mot selve byggingen i august. Sammen vil vi forsøke å legge opp løpet slik at den ikke kommer i veien for kursene som foregår ved de forskjellige trinnene i Trondheim. Det er ønskelig å skape et team av studenter med forskjellige forutsetninger, og vi ønsker derfor å ha med studenter fra 1. til 3. trinn ved arkitektstudiet på NTNU.

 

Dersom du er gira på å være med på sponset workshop i sommer:

 

Send en epost med litt informasjon om deg selv, hvorfor du ønsker å være med på workshop og hva akkurat DU kan bidra med! Praktisk erfaring med bygging er en fordel, men ikke et must. Teamet kommer til å bli satt sammen av forskjellige hoder, slik at vi sammen kan fylle ut hverandre.

 

Kontaktinformasjon:

Olaf Godtland Røe

olafroee@gmail.com

902 83 518

Se mer informasjon om Workshopen i vedlagt dokument, eller send en epost om det er noe du lurer på!

Frist for søknad er tirsdag 5. april.

VEDLEGG (KLIKK HER)